Azonnali
visszaigazolás
Mobil
jegyek
Nincs
foglalási díj
Már
$725.53 /csoporttól
Információ &
vélemények
Szabad
időpontok

A programról részletesen

Élvezze a személyre szabott kiszolgálást és kényelmet, miközben Budapestet egyedülálló módon ismerheti meg ezen a privát dunai hajóúton. Kezdje egy üdvözlő itallal, és vásároljon italokat és ínyenc ételeket útközben.

 • Ingyenesen lemondás
  Legfeljebb 24 óra-ig mondjon le előre a teljes visszatérítésért.
 • Azonnali visszaigazolás és mobiljegyek
  Azonnal küldjük a jegyet. Érvényes mobiljegyként és kinyomtatva egyaránt.
 • Privát túra
  Kerüld el a tömeget egyedülálló programokkal.
 • Nincs idegenvezetés
  Idegenvezetés semmilyen formában nem elérhető.
 • Host vagy fogadó személyzet
  angol
 • Kezdési időpont - Holnap elérhető
  23:00 - 0:00
 • Időtartam
  1.5 óra
 • Tartalmazza
  • Privát hajó kapitánnyal és hostesszel/hostesszel
  • Belvárosi beszállási hely
  • Üdvözlő ital
Főbb jellemzők és Leírás

Főbb jellemzők

 • Tapasztalja meg Budapestet egy privát hajóútról
 • Élvezze az italokat, rágcsálnivalókat vagy egy közös étkezést a fedélzeten.
 • További szolgáltatások kérésre

Leírás

Budapest, Magyarország lenyűgöző fővárosa, a történelemben és kultúrában gazdag város, amelynek vibráló energiája a világ minden tájáról érkező látogatókat magával ragadja. Bár sokféleképpen lehet megtapasztalni ezt a csodálatos várost, semmi sem hasonlítható ahhoz, mint Budapest megtekintése egy dunai hajóról.

Miközben a Duna lágy vizén siklik, lélegzetelállító panoráma nyílik Budapest fenséges városképére. A város ikonikus nevezetességei, mint például a csodálatos Parlament épülete, a Királyi Palota és a lenyűgöző Lánchíd, mind láthatóak a folyóról, és a látvány egyszerűen lenyűgöző.

Végül pedig Budapest éjszakai szépsége különösen varázslatos a Dunáról nézve. Ahogy a nap lenyugszik, és a város kivilágosodik, a folyó tükörképe olyan romantikus és álomszerű hangulatot teremt, amely örökre megmarad.

Vitathatatlan, hogy Budapestet a Dunán közlekedő hajóról lehet a legjobban megtapasztalni. A folyó egyedülálló és emlékezetes perspektívát nyújt a városról, felfedve annak nagyságát, báját és vibrálását.

*****

Privát hajókirándulásokat kínálunk, ahol privát környezetben szállunk hajóra, hogy Budapestet a legfestőibb oldaláról ismerhessük meg. Felszállási pontunk a belvárosban, közvetlenül az Erzsébet híd mellett található. Elindulunk észak felé a Margitsziget csúcsáig, majd ott visszafordulunk délre. Ahogy átkelünk a Margit híd alatt, Budapest jellegzetes látványa tárul elénk. Egy órán át hajózunk a belvároson keresztül, majd a Gellért-hegy után visszafordulunk északra. Ezután visszaindulunk a kiindulópontunkhoz.

Szálljon fel 30 perccel naplemente előtt, hogy élvezhesse a színes esti égboltot, valamint a teljes éjszakai pompájában ragyogó Budapestet.

Találkozópont

Vélemények és Értékelések

Hasonló programok

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Milyen lemondási szabályzat vonatkozik erre a programra?
Legfeljebb 24 óra-ig mondjon le előre a teljes visszatérítésért.
2. Mikor kapom meg a foglalásomról szóló visszaigazolást?
A sikeres fizetés után azonnal értesítést kapsz emailben. Ha nem látod a fiókodban, ellenőrizd a spam vagy levélszemét mappát. A fizetés befejezése után lehetőséged van közvetlenül letölteni jegyed.
3. Mi az a privát túra?
A privát túráink előnyösebb és több lehetőséget kínálnak, mint a rendszeres túrák. A túra teljes időtartama alatt saját idegenvezetője lesz. Az útvonalat saját érdeklődési körének és igényeinek megfelelően is személyre szabhatja.
4. Elég a mobiljegy, vagy ki kell nyomtatnom minden jegyet?
A jegyeket nem kell kinyomtatni. A jegyet bemutathatod mobiltelefonon PDF formátumban.
 • Résztvevő
  0 és 99 év között
február 2024
Ke Sze Csü Szo Vas
Kérjük, válassz egy dátumot.